Oman elämän personaltreiner....

lauantai 20. joulukuuta 2014

Salijeesustelua ;)

Heh, kävimpä tänään salilla. Siellä oli myös eräs nainen, joka oli edelliskerralla todella kysyvännäköinen koko mun treenin ajan, muttei silti kysynyt multa mitään. Nyt tämä nainen sitten päätti matkia mua.
Väänsin vatsalihaksi tangossa roikkuen, ensin 10 jalkojennostoa suoraan ja sitten 10 vinoon, toistin tämän 3x. Siirryin sitten tekemään vatsoja penkillä istuen (3x10) ja päälle 7 dragonflagkia. Kyseinen nainen meni pian mun perään tekemään ensin kylkivenytyksiä tangossaroikkien, niinkuin ite tein eka, ja sitten yritti tehdä vatsoja siihen päälle tangossa roikkuen mutta eipä jaksanutkaan tehdä kuin yhden toiston.

Tein toki myös penkkipunnerrusta käsipainoilla, kuin myös tämä nainen. Nainen nyt vain teki liikkee aivan liian isoilla painoilla, samoin hän treenasi olkapäät liian isoilla painoilla, koska asento oli aivan päin helvettiä. Sitten tein alleja taljassa eka 25kg:lla mutta en saannut tuntumaa joten tiputin painot 15kiloon ja vaihtelin kahvaa tuntumaa saamatta... Mutta tein silti liikkeen loppuun ja määrät oli sen 3x15 niinkuin ohjeessa käskettiin. Lopuksi juoksin minuutin HIIT:tejä vauhdilla 10km/h muistaakseni 6kpl, (huilasin siis välissä vajaa minsan) kun juoksin matolla, tämä nainen teki sitten samaista ojentajaliikettä kun minä aikasemmin, tosin sillä erotuksella että painoa oli pakassa ehkä reilu 45-50kg ja liike tehtiin koko yläkropalla :D  Samaan syssyyn nainen teki vielä pystypunnerrusta tangolla, koko kroppaa käyttäen niin että jopa kantapäät irtosi maasta kun ponnisti jaloilla vauhtia ottaen, tankoa ylöspäin... Tässä vaiheessa meinasin jo tippua juoksumatolta kun nauratti niin saatanasti.... :D
Tiedän, ettei muille saisi nauraa, mutta en vaan voinnut olla nauramatta, koska tiedän, että nuo ihmiset tekee liikkeen väärin, ja ite teen liikkeet oikeen, koska tua ukkokulta on mut niin hyväksi opettanut... On jopa sanonut että joskus voisin olla vähemmän tarkka liikkeitä tehdessä.
Olen pyrkinyt opettelemaan tekemään liikkeet sillä lihaksella millä pitääkin. Esim reisienlähentäjä laite, toiset mimmit tekee liikettä yleensä koko pakalla, mikä on jotain 60kg, itse teen liikkeen ehkä maximissaan 25-30kg, ja jumalauta, sisäreiskat on aivan liekeissä vaikka painoa on noin vähän, mutta empä käytä pahemmin muita lihaksia jotta saan liikkeen tehtyä.

Mutta joo, ei ole mun asia mennä muita neuvomaan, tehköön jokainen liikkeensä niinkuin haluaa. Toki autan parhaani mukaan jos joku neuvoa kysyy...
epätoivoista pullistelua x)



Sitten on pakko mainita näistä asioista joita en aina ymmärrä, monet vanhukset joutuu ottamaan vatsantoimituslääkettä jotta paska kulkee, miksi näitä aineita ei voisi korvata vaikka mct-öljyllä?? Se on luonnollinen aine, ja siitä saa myös energiaa.. Lääkemitallinen päivässä takaisi sen että paska lentää mutta myös tulisi hurjasti energiaa hyvistä rasvoista ja voisi jopa auttaa niitä aivoja.... Pullo mct-öljyä maksaa n 15€/0,5l luontaistuotekaupassa, kun taas apteekista hommattava pullo, galogen, maksaa 200ml samanverran, toki sillä erotuksella jotta siinä on makuainetta ja vettä. Kivaa rahastusta.... Kaikenlisäksi kun sanoin töissä tästä että mummot sais hyviä rasvoja tuosta niin meijän sh sanoi että voishan niille antaa vaikka ruokaöljyä. Nyt vittu niinku oikeesti!! Huh huh...Laitan kuvankaappauskuvan noista apoteekista saataviata öljyistä, tai tarkemmin niiden sisällöstä.


Taas kerran palaan isääni, on oikeesti kamalaa katsoa vierestä kun toinen juo itsensä hengiltä... Haluaisin auttaa, mutta siitä ei vain enää ole hyötyä. Kuten olen aijemmin kirjoittanut, on turha tehdä asioita josset tee niitä omasta tahdosta. Tarkoitan tällä että isä kyllä lähtee hoitoon jos pakotan mutta hoidosta ei ole apua, kun isä kuitenkin rupeaa taas pian juomaan hoidon jälkeen. :( Isä raukka on kyllä tällähetkellä melko heikossa hapessa, muisti ei toimi enään yhtään. Viime kerralla jouduin sanomaan ainakin viisi kertaa että tapaan kaverini tämän jälkeen, etten mene kotia.. Kävimme myös keskustelun jossa kävi hyvin ilmi, että tytär on tullut isäänsä :) tein ruokaa isälle ja käskin syödä ruan kun olin vessassa, kuulin kun isä sanoi; en kyllä vittu syö enempää, huusin vessasta takaisin että ja vittu syötpäs. Takasin tuli vastaus, vitun kusipää, vastasin; ja siellä toinen :D Lähinmäisen rakkautta :D

Tällästä taas...

Ainiin, pääsen lääkelupakoulutukseen, kaupungin maksamana :) Auttaa mun työnsaantia, kun valvira on kiristänyt säännöksiä, kouluttamattomat kun ei saa enää jakaa lääkkeitä edes tarjotimelta enään... Pomokin lupas eka mulle yhtä saikun sijaisuutta mutta kun tuli aika ilmoittaa mulle siitä jatkuuko yhen tyypin saikku niin pomo sanoi et joo saikku jatkuu mutta otin siihen koulutetun hoitajan. Arvatkaa vituttiko, taas kustiin meikää silmää ihan urakalla.

Olen myös aloittamassa auttamaan yhtä kaverin äitiä laihtumaan, mutta menee varmaan ens vuoden puolelle että saan tarvittavat infot kasaan. Jos tuloksia tulee, lupaan kertoa täälläkin niistä. Olenhan ennekin saannut ihmisiä laihtumaan omilla neuvoillani ;)

Mainittakoon vielä tähän loppuun jotta joulun kunniaksi lähti taas osa letistä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti