Oman elämän personaltreiner....

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syyllinen painonnousuun löytyi



Juu ei hirveästi enää tarvii ihmetellä että miksi se paino on noussut.. Katsokaapas minne meikä on ainakin saannut lihaa... :)






Vissiin muutaman kerran tullut tehtyä kyykkyä, tai olisko kesän työmatkapyöräilystä ollut jotain apua??  :)



Tuossa pari päivää sitten, kun taas tapani mukaan pengoin jotain tavaroita, törmäsin vanhaan lappuun jonne olin merkinnyt painon ylös, heinäkuusta lokakuuhun ja nyt sitten voinkin hyvällä omallatunnolla olla tyytyväinen tähän painonpudotus tahtiin minkä olen nyt käyntiin saannut...

Hitaasti mutta varmasti..





Tällähetkellä paino 68.9kg eli -1.9kg alotuksesta (70,8kg)



Nyt olen myös ottanut tavaksi kuvata ruokiani, joten tässä menneeltä viikolta pari kuvaa. Teen yleensä kerralla aina isomman satsin ruokaa joten sitä sitten mussutetaan monta päivää putkee, joten siksi ei kuviakaan ole kauheasti..

Lohisalaattia sullottuna eväsrasiaan..   





Cashew-fetasalaattia

Proteinpudding casheypähkinöillä ja kookoshiutaleilla

Makkarasoppaa



Nyt on myös sitten homattu kerraksi ainakin omega3 pillereitä... Ei pitäis masennuksen iskeä ;)

10 purkkia...


Kuten olette saattanut huomata niin mulla on aina joka kuvassa ollut tuollanen kaulakoru, ja itseasiassa se on ollut mulla kaulassa jo kuusivuotta. No sitten eilen illalla huomasin että kaulakorun ympärille oli kääriytynyt hiuksia ja rupesin kiskomaan niitä pois kunnes tajusin että niitähän on vaikka kuinka paljon. (Ihmekkö tuo jos koru on ollut niin kauvan kaulassa ilman että sitä olisi välillä otettu pois.) Joten loppupeleissä totesin että ehkä on aika luopua korusta, jakun avasin korun niin se levisi kuin jokisen eväät pitkin sohvaa. Se siitä korusta sitten. Kaikkein hauskinta on kuitenkin että rakas avokki oli asiasta erittäin iloinen kun otin korun pois. Se kun on jo uhannut että irrottaa korun multa kun nukun. :) Toki kerkesin jo uhkailemaan että onhan mulla toinen samanlainen koru vessassa, että mitäs jos laitan sen kaulaan?? Ei kuulemma ollut hyvä idea.. :)

Rakas on tullut tiensäpäähän




Joten tällästä tällä kertaa, jatketaan harjoituksia...
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti