Oman elämän personaltreiner....

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Heipa!

Ei tuo tule onnistumaan, kaikuu kaverini  sanat mielessäni kun seison vaa`alla, 70.8Kg.  Jessus, siis kivat +5kg näin kesän lopulla.
Jo kertaalleen poistettu blogi on palautettu, aijon nyt taasen ruveta päivittämään tätä blogia jahka se saisi mut motivoitumaan taas tähän painonhallintaan. Viimeisen kolme viikkoa kun on mennyt vain sohvalla maaten ja jäätelöä  ja muita herkkuja syöden. Kesä on oikeesti tuonut kaikki kadoksissa olleen fläsän takaisin.
Palatakseni ekaan lauseeseen tuossa edempänä niin tosiaan musta tuntuu että olen pettänyt itseni ja jotta kaverini lause on totta. Siis siinä määrin jotta ei mun laihdutuksesta ole mitään hyötyä kun tulen kuitenkin lihoomaan takaisin... Prkle! Jos kerta sain laihdutettua -30Kg niin miksi v*tussa olen antanut sen painon nousta sieltä 60kg:sta tohon seittemäänkymppiin... Tana jotta kyrpii. Painohan siis oli sen 60kg joskus viimevuoden lopulla mutta sitten se siitä rupes hiipimään ylöspäin ja oli siinä 65kg kauvan mutta tosiaan nyt se sitten on sen 70.8kg. No mutta ei se auta kun taas kerran satana ottaa ja ruveta tekee jotain.. Jossei muuten niin sitten vaikka väkisin!!
Kun noin vuosi sitten otin ja poistin tämän blogin oli fiiliksetkin hiukan toiset... Ja näin jälkikäteen kun ajattelen niin aikalailla apeissa fiiliksissä tää viiminen vuosi onkin mennyt. Mutsin kuolema sai aikaan kaikkia ihme juttuja meikässä. Ei sitä koskaan osannut ajatella että kuinka tollanen asia kun oman mutsin kuolema, voisi vaikuttaa kaikkeen.  Mutta nyt jo uskaltaa sanoa että pahin on takana. Onneksi mulla on yhä edelleenkin maailman paras mies joka jaksaa kuunnella ja olla olemassa.  Paljon on kulta raukka joutunut kestämään ja ihmettelenkin jotta kuinka se onkaan jaksanut, kiitos hani! Suuri apu minkä olen saanut on ollut toi omega 3 pillerit. Jostain tuli luetuksi että omega 3 pillerillä hoidetaan skitsofreniaa ja masennusta. Isommalla annoksella skitsofreniaa ja pienemmällä annoksella masennusta. Niimpä meikä heittää nykyään omegoita 3kpl naamaan aamuisin, joka pv ja nyt kolme kuukautta kun oon niitä syönyt joka pv niin oikeesti, on kyllä mieliala tasaantunut. En voi kun suositella.  :)

Mainitsin joskus kauvan sitten että aijon kouluttaa itseni personaltreineriksi. Noh, en ole vielä päässyt sinne kuntosalivalmentaja koulutukseenkaan mutta aijon mennä. Olin jo kesäkuussa menossa ja olin jo ilmottautunutkin kurssille mutta sitten pomo poisti työvuoroja niin ei sitten ollutkaan rahaa mennä joten kurssi piti perua ja kiitokseksi jouduin maksamaan 380€.. Mutta tämän saa sitten hyvityksenä loppusummasta jos osallistuu kurssille vuoden aikana kun on perunut. 

Tälläistä tänne siis pitkästä aikaa... Taistelu läskejä vastaan on taasen kerran alkanut ja loppua ei näy!! 

Toisinaan on hyvä olla optimisti. Ehkä kaikki painonnousu ei ole läskiä vaan osa lihasta...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti